محل تبلیغات شما

با توجه بهبخشنامه جدید رئیس محترم قوه قضائیه درخصوصاصلاحیه بند ج ماده آیین‌نامه اجرایی موضوع ماده 6 نحوه اجرایمحکومیتهای مالی، مصوب 1378 ممکن است این پرسش برای مردم عزیز پیش بیاید که در چهصورتی محکومین مالی زندانی می شوند و تکلیف کسانیکه با تقدیم دادخواست اعسار وصدور حکم اعسار اقدام به تقسیط بدهی خود نموده اند چه میشود؟

پاسخ: در اینبخشنامه به اثبات ملائت مالی بدهکار نزد قاضی اشاره شده منظور اینست که برای قاضیاثبات شود محکومٌ علیه (بدهکار) دارای تمکن مالی برای پرداخت هست و لیکن با داشتنتمکن مالی از پرداخت بدهی خود امتناع میکند. اگر چنین باشد قاضی میتواند تا ادایدین ویرا در بازداشت نگهدارد.

و اما قسمت دومسئوال در مورد محکومین مالی است که قبلاً و یا هم اکنون اقدام به تسلیم دادخواستاعسار به دادگاه نموده و می نمایند و حکم اعسار آنها از پرداخت یکجای محکومٌ بهصادر و قاضی مبلغ بدهی را تقسیط می نماید. در اینگونه موارد چون خود شخص بدهکار باتقدیم اعسار و معرفی شهود به دادگاه اذعان داشته که به صورت قسطی قادر به پرداختبدهی خود می باشد. فلذا دادگاه با تقاضای محکومٌ له (طلبکار) با اعمال ماده 21قانون نحوه اجرای محکومیتهای مالی اقدام به زندانی نمودن شخص محکومٌ علیه (بدهکار)می نماید.

معرفی کانال تلگرام و اینستاگرام حقوق شهروندی

قانون جدید نحوه اجرای محکومیتهای مالی

ممنوعیت افزایش مهریه بعد از ازدواج

مالی ,اعسار ,بدهی ,محکومٌ ,پرداخت ,بدهکار ,محکومین مالی ,اقدام به ,بدهی خود ,با تقدیم ,دادخواست اعسار ,نحوه اجرای محکومیتهای

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Anne's collection فروش و واردات مواد شیمیایی تخصصی و ملزومات آزمایشگاهی وب لژیون دوم نمایندگی سمنان دنیای بزرگ ریاضی گام چهارم: من چقدر حرف میزنم آموزش تعمیرات لپ تاپ پارسه تعبیر خواب مجله شیعه برترینها منوآل شاپ